top of page
Erdem en Zonen Schoonmaak

SCHOONMAAKWERKEN VOOR BEDRIJVEN
OOST- EN WEST-VLAANDEREN EN ANTWERPEN

EENMALIGE OF PERIODIEKE SCHOONMAAK

Bij Erdem en Zonen kan u zowel als bedrijf terecht voor de professionele schoonmaak van winkels, kantoren en werkplaatsen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. U kan op ons rekenen voor incidentele en periodieke opdrachten en voor schoonmaakcontracten, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de schoonmaak van uw bedrijfspand.

Erdem en Zonen
Erdem en Zonen schoonmaakwerken

MET ERDEM EN ZONEN HAALT U EEN PROFESSIONELE EN BETROUWBARE PARTNER VOOR AL UW SCHOONMAAKWERKEN IN HUIS!

COMPLETE SCHOONMAAK VAN BEDRIJFSPANDEN

Ongeacht onze overeenkomst met u garanderen we dat wij altijd op maat van uw noden en wensen te werk gaan. Van het wassen van ruiten en het reinigen van vloeren tot het opruimen van opslagplaatsen en het kuisen van volledige gebouwen, wij komen al uw wensen tegenmoet. Wij zijn dan ook pas tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden als u dat ook bent.

 

Daarnaast kan u er bij Erdem en Zonen op rekenen dat wij altijd gebruik maken van de modernste technieken en hoogwaardige producten. Zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers, de bescherming van het milieu en, natuurlijk, de resultaten zijn daarbij van het grootste belang.

ERDEM EN ZONEN UIT LIEVEGEM (BIJ GENT) LEVERT PROFESSIONELE SCHOONMAAKDIENSTEN AAN BEDRIJVEN IN VLAANDEREN EN ANTWERPEN!

Neem contact op voor meer informatie.

bottom of page