top of page
Erdem en Zonen afbraakwerken

PROFESSIONELE AFBRAAKWERKEN
OOST- EN WEST-VLAANDEREN EN ANTWERPEN

AFBREKEN OF STRIPPEN, ONZE SPECIALITEIT

Afbraakwerken

Laten we beginnen met het uit de wereld helpen van een veelvoorkomend misverstand. Afbraakwerken zijn niet hetzelfde als sloopwerken. Bij sloopwerken speelt nauwkeurigheid nauwelijks of geen rol. Alles wordt neergehaald om aan een nieuw project te kunnen beginnen. Afbraakwerken, daarentegen, draaien rond het nauwkeurig strippen van ruimtes en gebouwen, in de meeste gevallen om deze klaar te maken voor een grondige renovatie. Zelfs bij de allerkleinste renovatieprojecten, zoals het leggen van een nieuw stukje vloer of het bijwerken van een tussenwand, worden er meestal wat minimale afbraakwerken uitgevoerd.

 

Erdem en zonen is gecertificeerd om vastgebonden asbest te verwijderen tijdens de afbraakwerken. U kan bij ons ook terecht voor kleine betonboringen.

Erdem en Zonen afbraakwerken

NEEM CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW PROJECT TE BESPREKEN. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER EN DOEN U GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE TOEKOMEN ALS U DAT WENST.

TEN DIENSTE VAN PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Bij Erdem en Zonen zijn we gespecialiseerd in het ontmantelen en strippen van huizen en gebouwen. Van het leeghalen van opslagruimtes tot het afbreken van vloeren en muren, onze professionals staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt voorbereid, zodat u zich bij de verdere werken nergens zorgen meer over hoeft te maken. 

ERDEM EN ZONEN IS GESPECIALISEERD IN AFBRAAKWERKEN IN OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN EN ANTWERPEN!

Vraag een offerte aan bij Erdem en Zonen!

bottom of page