top of page
Erdem en Zonen schilderwerken

BINNEN- EN BUITEN
SCHILDERWERKEN

OOST- EN WEST-VLAANDEREN

SCHILDERWERKEN

Voor schilderwerken waarvan de resultaten lang meegaan moet u bij Erdem en Zonen zijn. Op basis van een doeltreffende combinatie van jarenlange ervaring, materialen van topkwaliteit en het streven om al onze klanten tevreden te stellen leveren wij duurzame resultaten. En dat voor zowel binnen- als buitenshuis.

Schilderwerken

KORTOM: U VINDT BIJ ONS DIVERSE COMPETENTIES VOOR BINNEN- EN BUITENAFWERKING ONDER 1 DAK.

BINNENSCHILDERWERKEN

Wanneer we het hebben over schilderwerk voor binnen kan u denken aan het schilderen van ramen, deuren en kozijnen in uw woning of kantoor, bijvoorbeeld. Vaak gaat het om het verfraaien van het interieur, maar schilderwerken kunnen ook dienen om hout- en muurwerk te beschermen. Mooi schilderwerk van Erdem en Zonen voegt hoe dan ook iets toe aan uw interieur.

BUITENSCHILDERWERKEN

Hetzelfde geldt voor schilderwerken buiten. Zowel voor het uitzicht als het onderhoud van de buitenzijden van uw woning of bedrijfspand is het bevorderlijk om schilderwerken uit te laten voeren. In veel gevallen kan een simpele behandeling en een likje verf al genoeg zijn om de levensduur van uw vastgoed te verlengen en de onderhoudskosten van het exterieur aanzienlijk te verlagen. Verder kan u bij Erdem en Zonen ook terecht voor het schilderen van meubels, het uitvoeren en herstellen van pleisterwerken.

BINNENSCHILDERWERKEN VOOR EN NA

KLAARMAKEN VOOR SCHILDERWERKEN

KLAARMAKEN VOOR SCHILDEREN DEUR

BADKAMER MEUBILAIR EN MUREN SCHILDEREN