top of page
Erdem en Zonen Terrassen en opritten

AANLEG VAN OPRITTEN EN TERRASSEN
OOST- EN WEST-VLAANDEREN

VANAF DE GRAAFWERKEN TOT DE EINDAFWERKING!

Erdem en Zonen

In de zomer optimaal genieten van het zonnetje in uw eigen tuin? Een bijgewerkte oprit die perfect pas bij het exterieur van uw woning? Of zou u graag enkele nieuwe parkeerplaatsen laten aanleggen buiten uw kantoor? Geen enkel probleem, want bij Erdem en Zonen bent u in handen van ervaren specialisten wat betreft de aanleg van opritten en terrassen in Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen.

Erdem en Zonen

KORTOM, ALS U PLANNEN HEEFT VOOR EEN OPRIT OF EEN TERRAS IN VLAANDEREN, DAN STAAT ERDEM EN ZONEN KLAAR OM U TE ONDERSTEUNEN BIJ DE UITVOERING. NEEM GERUST CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN EN EEN VOLLEDIG VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

KLINKERS OF KIEZEL, AAN U DE KEUZE

Dankzij jaren aan ervaring met uiteenlopende projecten kunnen wij aan de slag met heel veel verschillende steensoorten en technieken voor het aanleggen van terrassen en opritten. Als u zelf al precies weet waar u naar op zoek bent en hoe u de werken aangepakt wil zien, dan voeren wij die precies volgens uw planning uit. Bent u nog niet helemaal zeker van welke steensoorten, technieken en vormgeving optimaal zouden zijn voor uw project? Geen zorgen; wij adviseren u graag met betrekking tot de mogelijkheden.

EEN OPRIT OF TERRAS LATEN AANLEGGEN IN KLINKERS OF KIEZELS? GEEN PROBLEEM VOOR EDREM EN ZONEN!

Neem snel contact met ons op voor info en een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page