top of page
Erdem en Zonen Crepiwerken

SPECIALIST IN CREPIWERKEN
OOST- EN WEST-VLAANDEREN EN ANTWERPEN

EEN APARTE LOOK DANKZIJ SIERPLEISTER

Crepiwerken

Maar weinig elementen uit de bouw zijn zo bepalend voor de look van een woning of gebouw als de gevels. Het spreekt dus voor zich dat u wenst dat de gevels er mooi uitzien en daarnaast ook goed beschermd zijn tegen weer, wind en andere invloeden van buitenaf. Bij Erdem en Zonen zijn we gespecialiseerd in de professionele uitvoering van alle soorten crepiwerken voor uiteenlopende soorten gevels.

Crepiwerken

ZODRA WE DAARVOOR EEN AKKOORD HEBBEN BEREIKT, KUNNEN DE WERKZAAMHEDEN VAN START GAAN EN BESCHIKT U  BINNEN EEN MUM VAN TIJD OVER MOOIE EN GOED BESCHERMDE GEVELS.

CREPI VOOR EEN GOED BESCHERMDE GEVEL

Met crepi verwijzen we naar een vorm van sierpleister die specifiek bedoeld is voor het verfraaien en beschermen van gevels. Het bestaat uit een mix van zand en cement en is beschikbaar in heel veel verschillende kleuren. Voor ieder bouwproject is er dus wel een passende soort crepi te vinden. Op die manier kunnen wij dus precies de resultaten leveren waar u naar op zoek bent.

 

Crepiwerken zijn vaak geen kleine werkzaamheden, dus zijn wij absoluut bereid om bij u langs te komen om de te bewerken gevels te bestuderen en de uit te voeren werken met u in detail te bespreken. Op basis daarvan doen we u zo snel mogelijk een volledig vrijblijvende en gratis offerte toekomen.

MET CREPIWERKEN UITGEVOERD DOOR ERDEM EN ZONEN UIT LIEVEGE PROFITEERT U VAN EEN GOED BESCHERMDE GEVEL.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page